Patiëntinformatie

EERSTE CONSULT

Tijdens het eerste consult stel ik je een aantal vragen over je klachten en doe ik een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Vervolgens bepalen we gezamenlijk je wensen en doelen. Daarna maken we een persoonlijk behandelplan. Een consult zal tussen de 25 en 30 minuten in beslag nemen.

 

ONDERZOEK

Ik beoordeel je bewegingspatronen en breng je instabiliteit en zwakte in kaart, zodat ik de oorzaak van je klacht zo goed mogelijk kan diagnosticeren. Deze hands-on-onderzoekstechniek vertelt me waarom er een bewegingsbeperking ontstaat in een gewricht, een spier stijf en pijnlijk is en overcompenseert. Zo pak ik de oorzaak aan in plaats van alleen het gevolg. Daardoor zijn de resultaten van Jefysio op korte en lange termijn aanzienlijk beter dan bij een andere aanpak.

 

BEHANDELING

Wat er qua behandeling nodig is hangt af van wat uit het onderzoek naar voren komt. Voorbeelden van mogelijke behandelvormen zijn: massage, mobilisaties en specifieke oefeningen. Het kan ook zijn dat ik er voor kies om Medical Tape te gebruiken.

 

WAT NEEM JE MEE NAAR DE BEHANDELING?

  • De verwijsbrief van je arts of specialist (indien van toepassing)
  • Je zorgverzekeringspas
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Eventueel een handdoek

 

 

WIL JE EEN AFSPRAAK MET JEFYSIO?

Mail, bel, WhatsApp, of vul het contactformulier hieronder in. Het is ook mogelijk om tijdens het open spreekuur binnen te lopen. Dan vraag ik vrijblijvend naar de klachten en kunnen we samen een eventueel vervolg plannen. Het open spreekuur is op dinsdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur.

 

Jefysio 06-12828978


Stuur Jefysio een bericht

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.